Om Sjöskogen

2019.1.105

Välkommen till Sjöskogen !


Sjöskogen är ett detaljplanerat fritidshusområde som ligger i anslutning till Länna kyrksjö i närheten av Bergshamra, Norrtälje kommun.  De första fritidshusen byggdes i slutet av sextiotalet och Sjöskogen består idag av 64 bebyggda tomter som används som fritidsboende eller åretruntboende. Området omfattar även ett mycket stort grönområde med växlande skogs- och ängsmark.


Under våren samlas vi boende i Sjöskogen för vårstädning där vi tillsammans röjer, eldar och underhåller våra gemensamma anläggningar och områden. 


Sjöskogens traditionella midsommarfirande sker varje år på föreningens festplats och ansvaret för arrangemanget alternerar mellan de olika vägarna i Sjöskogen.


För dig som är ny och även för dig som varit med ett tag i Sjöskogen kan det vara något förvirrande när dina grannar talar om A-vägen, B&C-vägen, D&E-vägen och det blir ännu värre när någon berättar att de bor på Orrstigen eller Harstigen.


Det är okej att vara förvirrad, namnen används i olika sammanhang även idag men adressen är Sjöskogen samt respektive husnummer och gäller för såväl postadress som annan kommunikation t.ex. i kontakt med myndigheter eller när du ska förklara vägen för dina vänner som ska besöka dig.


Nedan finns en liten karta som kan hjälpa dig i förvirringen!


Hem => Om Sjöskogen